All news

Comments Comments

30th of March 2009

Dominator 2010: first info and ticket sales

The date is set. Zaterdag 25 juli vindt de vierde editie plaats van het grootste hardcore-festival ter wereld. Dominator bindt zich niet aan één vaste locatie, en ook dit jaar heeft het enige pure hardcore outdoor event een nieuw decor. Na Enschede, Groningen en Leidschendam strijkt Dominator dit jaar neer op bij het E3 Strand van Eersel!

In tegenstelling tot eerdere berichten zal Dominator dus niet plaatsvinden op recreatiegebied Vlietland te Leidschendam. De reden hiervoor is simpel: in tegenstelling tot de vorige editie, stelde de gemeente Leidschendam dit keer een onacceptabele voorwaarde voor de eindtijd van het festival, waardoor absoluut geen volwaardige Dominator kon worden georganiseerd.  Om deze reden is besloten om Dominator te verplaatsen.

Door de prachtige ligging van het E3 strand aan een zeer waterrijk en bosrijk gebied, zal meer dan ooit tevoren het zomerse festivalgevoel tot zijn recht komen. Dominator groeide de afgelopen jaren uit tot één van de sterkste festivals van de kalender door de expertise van de twee grootste organisatoren in de hardcore: Q-dance en Art of Dance. Van 11.00 uur tot 23.00 uur opent Dominator haar poorten voor tienduizenden hardcore liefhebbers om op het toppunt van het festivalseizoen het hardste festival van de wereld te ontvangen. De eerste Dominator was legendarisch, de tweede memorabel en de editie van vorig jaar overtrof alles uit de hardcore geschiedenis.

Ook dit jaar hebben Q-dance en Art of Dance zichzelf overtroffen in het samenstellen van het programma. Alles is aanwezig om hardcore te eren in al haar gedaantes en substromingen.

De kaartverkoop voor Dominator – The Hardcore Festival 2009 start zaterdag 4 april om 10.00 uur. Tickets zullen verkrijgbaar zijn voor € 45,- via www.artofdance.nl, Ticketonline, Paylogic en alle winkels van Free Record Shop en Primera.

Dominator – The Hardcore Festival is bigger and bolder, rougher and tougher. In other words sucker: there is no other!

Dominator – The Hardcore Festival
Zaterdag 25 juli 2009
E3 Strand, Eersel
11.00 – 23.00 uur
www.dominatorfestival.com
www.q-dance.nl
www.artofdance.nl

 • Event

  Dominator 2010

 • Date

  24th of July 2010

 • Time

  11:00 - 23:00

 • Location

  Eersel

Ticket sales have stopped

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.