All news

Comments Comments

31st of December 2004

10 Years Masters of Hardcore

Masters of Hardcore begon in 1995 als kleine underground organisatie en is in de loop der tijd uitgegroeid tot het grootste hardcore concept van Europa. De Masters of Hardcore parties hebben altijd goede herinneringen achter gelaten bij de trouwe hardcore fans. De eerste feesten werden gehouden in de Hemkade te Zaandam. Met keihard geluid en altijd een supersfeer bouwde Masters hier haar reputatie op. Daarna groeide Masters of Hardcore uit haar jasje in Zaandam en verhuisde naar steeds grotere locaties: het Beursgebouw te Eindhoven (met als hoogtepunt de Underground Vendetta), de Prins Bernardhoeve (versus Hellraiser) en het Thialf-Stadion te Heerenveen (Unleash the beast), waar 15.000 man compleet los gingen.

Op 23 April 2005 zal Masters of Hardcore haar tien-jarig bestaan groots gaan vieren. In een verbouwd Thialf-Stadion zullen twee grote arena’s geprogrammeerd worden. De mainstage zal gevuld worden met het beste van de hedendaagse hardcore en de 10 Years Masters of Hardcore area zal gevuld worden met het beste op het gebied van early rave. De early rave vindt plaats in de nieuwe ijshockey hal.

De organisatie, Art of Dance, staat er om bekend altijd goed te luisteren naar haar trouwe achterban. Daarom heeft Art of Dance besloten een aantal veranderingen door te voeren, om zo nog meer te voldoen aan de wensen van de bezoekers. Om lange wachtrijen te voorkomen is er besloten om speciaal voor de fouillering extra beveiligingsmensen in te huren. Daarnaast wordt de ingang verbreed en zullen er extra veel ingangspoorten worden geplaatst. Extra aandacht zal er worden besteed aan het geluid, hiervoor heeft Art of Dance nog wat verassingen in petto.

Het Thialf stadion heeft recentelijk een rechtzaak gewonnen bij de Raad van State, waarin zij vroegen om een verruiming van de milieu-wet. Supernieuws voor Art of Dance natuurlijk, want dit betekent dat het geluid nog beter kan! Het Thialf-stadion was al een van de mooiste locaties, maar kan hierdoor nu tot een van de beste van Nederland gerekend worden.

Masters of Hardcore werkt al tien jaar keihard om de hardcore nieuw leven in te blazen. Het vieren van het tien-jarig bestaan ziet Art of Dance dan ook als de kroon op haar werk. Alles zal uit de kast gehaald worden om dit de beste Masters of Hardcore party ooit te laten worden.

Door gebruik te maken van alle hallen die het Thialf-stadion tot haar beschikking heeft, wordt deze Masters of Hardcore het grootste hardcore evenement van Europa en zullen 20.000 freaks er een compleet gekkenhuis van maken. 10 Years of true dedication to hardcore will be celebrated as never seen before! Be prepared…

Special Dedicated VIP-ticket

Op zaterdag 22 Januari 09.00 uur start de voorverkoop voor Masters of Hardcore. De eerste 500 personen die een ticket bemachtigen bij de Ticketbox verkooppunten, krijgen een Special Dedicated Vip-Ticket voor dezelfde prijs als een gewoon kaartje. De Special Dedicated Vip-Ticket geeft je recht op een Vip-ingang, Vip-garderobe, de VIP-decks en je krijgt een exclusief Dedicated Party T-shirt.

De Vip-decks zullen links en rechts dichtbij het podium staan, zodat je een vette view over het podium krijgt, terwijl je middenin het feestgedruis staat. Als je je kaartje haalt, vraag dan specifiek naar de Masters of Hardcore Vip ticket. Vorig jaar was deze speciale ticket binnen 1 uur uitverkocht, dus wees er snel bij.

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.