radio now live: Outblast - Eargazm tune in

MINDCONTROLLER | RE-LIVE THE PAST

Friday, 26 November 2010

MINDCONTROLLER – RE-LIVE THE PAST

Zaterdag 19 februari blikt Art of Dance terug op de gouden jaren van de early hardcore en oldschool. Van 22.00 uur tot 06.00 uur presenteert de organisator de eerste editie van Mindcontroller in 2011. In drie area’s beleef je een flashback met de mannen die een vooraanstaande rol hadden in de nineties.

Deze editie van Mindcontroller is bijzonder: het is alweer de twintigste editie van het early hardcore evenement. Dat vraagt natuurlijk om bijzondere acts. De line-up wordt nog niet prijsgegeven, maar de organisatie kan vast verklappen dat er een formatie optreedt die nog nooit in een Nederlandse club te zien is geweest. Voor de goed oplettenden: het betreft een act die tijdens Dominator voor het eerst optrad in deze samenstelling. Ook mag je een zeer bijzondere battle verwachten die tot massale spierpijn gaat leiden in de kuiten: twee liefhebbers van het betere ragwerk zullen voor een slijtageslag gaan leveren op zowel vinyl als het collectieve uithoudingsvermogen. Ook treden twee Bonzai-grootheden samen op, is natuurlijk Room 180 vertegenwoordigd met toppers uit de nineties en is een derde area gevuld met early hardcore specialisten.

SOCIAL MEDIA
Meer informatie over Mindcontroller – Re-Live The Past zal bekend worden gemaakt via www.artofdance.nl, maar ook via de Facebook pagina’s Official Art of Dance, Official Masters of Hardcore en de Twitter.

Tickets voor Mindcontroller zijn hier verkrijgbaar à € 25,- excl. fee. Ook ná 1 januari geldt deze prijs, want Mindcontroller doet niet aan BTW verhoging. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht bij de voorverkoopadressen van Primera.

Motherfuckin’ Mindcontroller is terug!

Mindcontroller – Re-Live The Past
Zaterdag 19 februari 2011
22.00 – 06.00 uur
North Sea Venue, Zaandam
www.artofdance.nl