radio now live: Hardcore Radio - Studio 1 tune in

MASTERS OF HARDCORE – THE DEPTHS OF DESPAIR (NL)

Tuesday, 28 June 2011

Vorig jaar kon België eindelijk een volwaardig hardcore event toevoegen aan haar imposante evenementenkalender. De eerste editie van Masters of Hardcore op Belgisch grondgebied sloeg in als een bom! Met een gruwelijke show en een top line up was direct de standaard gezet. Hardcore fans van over de hele wereld trokken naar Hasselt om daar de gezamenlijke passie voor hardcore te delen. Check hier de aftermovie van vorig jaar.

Op zaterdag 5 november bundelen Art of Dance en Bass Events opnieuw de krachten om de editie van 2010 te overtreffen. De creatieve teams zijn achter de schermen al volop bezig met een innovatieve productie , die de beleving van het evenement nog beter zal maken.

Zaterdag 2 juli om 10.00 uur start hier de kaartverkoop. 
Traditiegetrouw krijgen de eerste 500 verkochte kaarten via mastersofhardcore.com automatisch een VIP-upgrade met VIP-ingang, een limited ‘Depths of Despair’ VIP shirt en toegang tot het speciale VIP deck. Aarzel dus niet en wees er snel bij!

Tickets zijn verkrijgbaar via : 

www.mastersofhardcore.com
www.artofdance.nl
www.bassevents.be
www.eventim.de
www.fnac.be
Primera shops in Nederland, Free Record Shops in België, Toff Music in Turnhout (B).MASTERS OF HARDCORE – THE DEPTHS OF DESPAIRZaterdag 5 november 2011

21:00-07:00
Ethias Arena
Hasselt(B)
www.mastersofhardcore.com
www.artofdance.nl
www.bassevents.be