radio now live: Bass D & King Matthew vs Lady Dana - Buck whylin' tune in

FREE FESTIVAL – THE HARDER STYLES | GUARANTEES UITVERKOCHT

Saturday, 9 July 2011

Met nog een kleine week te gaan, blijkt de belangstelling voor Free Festival – The Harder Styles dit jaar groter dan ooit. Alle 15.000 guarantees voor het evenement dat zaterdag 16 juli plaats vindt op het Atlantisstrand van Almere, zijn uitverkocht.

Art of Dance raadt iedereen die geen guarantee heeft voor The Harder Styles niet af te reizen naar het festivalterrein: zonder guarantee zul je helaas geen toegang krijgen tot het evenement. De organisator benadrukt ook graag dat de tickets voor de zondag géén toegang verlenen tot het evenement op zaterdag.
 
Voor Free Festival – The Original zijn nog wel guarantees verkrijgbaar, maar ook deze vliegen de deur uit. Art of Dance raadt dan ook iedereen aan om voor zekerheid te kiezen en een guarantee voor de zondagse editie zo snel mogelijk aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie over Free Festival – The Harder Styles en Free Festival – The Original  ga je naar www.freefestival.nl of check de Facebookpagina en Twitter van Art of Dance.

Guarantees voor Free Festival – Original Styles zijn nog verkrijgbaar via www.artofdance.nl en alle Primera shops.

Free Festival
Zaterdag 16 juli  - zondag 17 juli 2011
12.00 – 23.00 uur / 12.00 – 23.00 uur
Atlantisstrand, Almere