radio now live: Tugie - Memories In Music (Original Mix) tune in

FREE FESTIVAL - GET YOUR GUARANTEE!

Friday, 25 February 2011

FREE FESTIVAL WEEKEND – GET YOUR GUARANTEE!

Op het Atlantisstrand van Almere organiseert Art of Dance op zaterdag 16- en zondag 17 juli het Free Festival weekend. Op de zaterdag kun je als liefhebber van de hardere stijlen lekker los op de beste hardcore, hardstyle en early. De zondag zal weer in het teken staan van de betere house, techhouse & techno, trance, electro en eclectische beats.Voor iedere dance-liefhebber wat wils dus!

Aftermovies
Zo’n 30.000 bezoekers konden vorig jaar genieten van een zonovergoten Atlantisstrand. Op beide dagen zorgde het stralende weer ervoor dat het terrein helemaal veranderd was in een dansende massa.

Check hier de aftermovie van de Harder Styles 2010 en hier the Original 2010.

Line Up
Zoals je hebt kunnen zien, is Free Festival ondanks het feit dat het gratis is, een volwaardig festival. Ook dit jaar mag je op beide dagen een dikke line up verwachten. Een uitdagende mix van veelbelovende, nieuwe namen en gevestigde orde die je een heerlijke dag gaan bezorgen op de vertrouwde locatie van het Free Festival; het Atlantisstrand in Almere. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, houd de Art of Dance site goed in de gaten, of volg ons op Facebook en Twitter om als eerste te weten te komen wat de line up zal zijn!

Guarantees
Free Festival is gratis toegankelijk, maar het festivalterrein heeft een beperkte capaciteit. Elk jaar staan er toch weer mensen teleurgesteld aan de poorten omdat het maximum aantal feestgangers bereikt is. Om die teleurstelling te voorkomen geeft Art of Dance je , net als voorgaande jaren, de gelegenheid je te verzekeren van gegarandeerde toegang tot het festival. Zo’n guarantee-ticket kost je €11,00 en geeft je de zekerheid dat je binnen komt. Bovendien kun je de guarantee dan direct verzilveren voor 4 consumptiemunten zodat je de dag direct goed begint! Guarantees voor The Harder Styles kun je hier bestellen en de guarantees voor de zondag zijn hier te verkrijgen! Ook zijn de guarantees verkrijgbaar via www.artofdance.nl en alle Primera winkels.

FREE FESTIVAL – THE HARDER STYLES
Zaterdag 16 juli 2011
12:00-23:00
Atlantisstrand
Almere

FREE FESTIVAL – THE ORIGINAL
Zondag 17 juli 2011
12:00-23:00
Atlantisstrand
Almere