radio now live: The Masochist - Antimix tune in

DOMINATOR – THE HARDCORE FESTIVAL | RELEASE VIDEOCLIP ANTHEM

Wednesday, 1 June 2011

Zaterdag 30 juli organiseren Q-dance en Art of Dance ‘s werelds grootste hardcore festival. Op het E3 Strand van Eersel zal de zesde editie van Dominator – The Hardcore Festival plaatsvinden. Na de presentatie van de line-up, wordt nu ook het anthem prijsgegeven.

Opnieuw treedt een toonaangevende artiest toe tot het rijtje van acts die Dominator anthems verzorgde. De Italiaanse Art of Fighters hebben de afgelopen jaren bewezen tot dé wereldtop van de scene te horen: hun tracks zijn grote dansvloerbommen en bovendien uitmuntend geproduceerd. Eerder was Art of Fighters verantwoordelijk voor gigahits als “Redemption”, “Earthquake” en “Let’s Get It On”. Zij zijn dan ook niet voor niets dé aangewezen mannen voor het anthem van Dominator 2011. Klik hier voor de videoclip van Art of Fighters – “Nirvana of Noise”!

Voor alle informatie rond het evenement ga je naar de website van Dominator: www.dominatorfestival.nl.

Tickets zijn verkrijgbaar via Dominatorfestival.nl, Q-dance.nl en Artofdance.nl. Daarnaast kun je ook terecht bij alle Primera winkels. Daarnaast biedt Event Travel de mogelijkheid om per bus naar het E3 Strand af te reizen, bij meer dan 140 opstapplaatsen in Nederland. Ga voor meer informatie voor deze reizen naar eventtravel.nl.
“Step into a higher state of consciousness, enter the 'Nirvana of Noise'.”

Dominator – The Hardcore Festival
Zaterdag 30 juli 2011
11.00 – 23.00 uur
E3 Strand, Eersel
www.dominatorfestival.nl