radio now live: The Gatekeeper - Hard Attack (Bass-D & King Matthew remix) tune in

DOMINATOR – THE HARDCORE FESTIVAL | ONTHULLING THE SUPREME TEAM

Thursday, 21 July 2011

Over iets meer dan een week is het zover: Dominator – The Hardcore Festival! Het E3 Strand van Eersel zal voor de derde keer op rij bevolkt worden door de hardcore scene voor hét hoogtepunt van het festivalseizoen voor de die-hard gabbers. Er is al veel duidelijk geworden over het event dat zaterdag 30 juli plaats vindt, maar één groot geheim wordt nu ontrafeld door Q-dance en Art of Dance. Wie zijn toch de grote krachten achter The Supreme Team op de mainstage?

Er is nog meer Dominator nieuws. Zo wordt meer verteld over de speciale jaarlijkse samenwerking van MOH Radio Live! en Thunderdome Radio voor Dominator – The Hardcore Festival en is een nieuwe live-set van Dominator 2010 beschikbaar om te downloaden.

THE SUPREME TEAM
Het heeft de gemoederen flink bezig gehouden de afgelopen maanden: na de bekendmaking van de line-up bleef er één groot vraagteken over. Welke artiesten zijn uitverkoren om samen een unieke live-act te verzorgen tijdens Dominator – The Hardcore Festival? Na weken van speculatie, maken de heren zichzelf bekend. Klik hier voor de video!

LIVE-SET OUTBLAST VS. STUNNED GUYS
Ook deze week hebben Q-dance en Art of Dance een nieuwe live-set voor je geselecteerd om helemaal in de Dominator vibe te komen. En hoe kan dat beter dan de afsluiter van vorig jaar nog een keer voor de geest te halen. De labelmanagers van Masters of Hardcore en Traxtorm Records zorgden voor een fantastische afsluiting van de 2010-editie met een brute set, die jij nu thuis opnieuw kunt beleven. Spoed je naar Dominatorfestival.nl voor de live-set van Outblast vs. Stunned Guys voor de download. Natuurlijk kun je hier ook de eerdere live-sets terugvinden.

RADIOSPECIALS
Speciaal voor Dominator bundelen MOH Radio & Thunderdome Radio hun krachten voor twee unieke radioshows. De MOH Radio Live-crew ontvangt dinsdagavond hun vrienden van Thunderdome Radio bij Hardcore Radio, en woensdagavond zullen de radiohosts een gezamelijke uitzending verzorgen vanuit Studio 80. De afgelopen jaren leverde de unieke radio uitzendingen briljante momenten op en ook dit jaar zullen de presentatoren je niet teleurstellen. Gebruik tijdens de radiouitzendingen op Twitter #dominator11 of check de Facebookpagina’s van MOH Radio Live en Thunderdome Radio voor updates over de uitzendingen!

Tickets voor Dominator – The Hardcore Festival zijn verkrijgbaar via Dominatorfestival.nl, Artofdance.nl, en Q-dance.nl. Voor meer informatie over Dominator – The Hardcore Festival ga je natuurlijk naar de website.

Dominator – The Hardcore Festival
Zaterdag 30 juli 2011
11.00 – 23.00 uur
E3 Strand, Eersel
www.dominatorfestival.nl