radio now live: Sjammienators ft. MC Skullcrusher - Keep it Crushing (original) tune in

DOMINATOR – TERUGBLIKKEN OP NOSFERATU EN ENDYMION

Monday, 4 July 2011

Zaterdag 30 juli organiseren Q-dance en Art of Dance voor de zesde keer ’s werelds grootste hardcore festival. Met minder dan een maand te gaan, blikken wij met jou terug op de fantastische editie van 2010. De komende weken zal er elke donderdag een hoogtepunt van Dominator 2010 op de website beschikbaar zijn als podcast.
 
Vorig jaar was het van 18.30 uur tot 19.30 uur puur genieten bij de mainstage, toen Enzyme-generaals Nosferatu en Endymion er vol op klapten met een meesterlijke set. Een topselectie die naadloos aan elkaar gemixt werd met alle talloze piekmomenten, zorgde ervoor dat het publiek deze als één van de beste momenten van de dag aanwees.
 
Ook dit jaar zal Nosferatu aanwezig zijn op de mainstage, en Endymion bracht onlangs hun nieuwe album “Three” uit. Reden genoeg om hun set van vorig jaar terug te luisteren en te downloaden op Dominatorfestival.nl!
 
Binnenkort zullen nog meer hoogtepunten van Dominator 2010 te beluisteren zijn en meer exclusieve content worden toegevoegd. Houd de website dus in de gaten!
 
Tickets voor Dominator zijn verkrijgbaar via Dominatorfestival.nl, Artofdance.nl, Q-dance.nl en alle Primera winkels. Voor busreizen inclusief ticket ga je naar Eventtravel.nl.
 
Dominator – The Hardcore Festival
Zaterdag 30 juli 2011
11.00 – 23.00 uur
E3 Strand, Eersel
www.dominatorfestival.nl