MASTERS OF HARDCORE

 

Na de knallende editie van Masters of Hardcore in de Lotto Arena in Antwerpen maken hardcore fans zich op voor Masters of Hardcore – “The Vortex of Vengeance”, 24 maart 2012 in de Brabanthallen te Den Bosch. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de organisatie kan vast verklappen dat het de grootste editie ooit zal worden. Met 6 in plaats van 4 zalen, nóg meer artiesten, een superdikke productie en meer dan 20.000 hardcore freaks uit alle hoeken van deze aardkloot.

Check hier de aftermovie van de editie in 2011: “The Statement of Disorder”.

Start voorverkoop.
Op zaterdag 3 december aanstaande om 10:00 uur begint de voorverkoop van “The Vortex of Vengeance”. Geheel volgens traditie zullen de eerste 500 tickets die online worden verkocht via artofdance.nl een VIP upgrade krijgen. Dit betekent VIP ingang, een speciaal VIP t-shirt en toegang tot het speciale VIP deck. Zorg dat je er wel op tijd bij bent want de ervaring leert dat deze tickets de deur uit vliegen!
Tickets voor Masters of Hardcore – “The Vortex of Vengeance” zijn vanaf zaterdag uiteraard ook verkrijgbaar via FNAC, Eventim en Eventtravel.

Masters of Hardcore – The Vortex of Vengeance
Zaterdag 24 maart 2012
22:00-07:00 (9 uur!)
Brabanthallen
Den Bosch
www.artofdance.nl
www.mastersofhardcore.com

Date

28

November

2011

Share Your Thoughts