MASTERS OF HARDCORE

 

MASTERS OF HARDCORE – THE DEPTHS OF DESPAIR | UPDATE (NL)

Twee weken geleden maakten Art of Dance en Bass Events bekend dat de Belgische editie van Masters of Hardcore verplaatst moest worden naar een nieuwe locatie en daarbij behorende datum. Vol overgave werd er naar een A- locatie gezocht die de immense productie, vlammende shows en misschien wel het belangrijkste,  zuiver en hardcore waardig geluid kon waarborgen. Na een korte zoektocht werd snel duidelijk dat de Lotto Arena in Antwerpen op 26 November het decor moest worden voor “The Depths of Despair”.

NIEUW ANGERFIST ALBUM

Buiten al de hardcore belevingen die een Masters liefhebber mag verwachten, herbergt deze editie van Masters of Hardcore nog iets heel unieks. Masters of Hardcore icoon Angerfist, released op de “Depths of Despair” zijn exclusieve nieuwe artiesten album!
De dubbel CD waar het afgelopen jaar door de mannen van ’s werelds nummer 1 hardcore live –act aan gewerkt is wordt de komende weken afgerond en belooft wederom een muzikaal hardcore juweel te worden. Uiteraard hebben de bezoekers van “The Depths of Despair” de primeur, inclusief een spetterende extended showcase van de makers.

LINE UP UPDATE

Als gevolg van het verplaatsen van naar de Lotto Arena hebben twee artiesten moeten afzeggen. Uiteraard hebben wij als organisatie twee waardige vervangers benaderd.
Hardcore mastermind Ophidian zal de spot van Unexist overnemen en MC Syco vervangt Tha Watcher met zijn vocaal geweld.
De complete en definitieve line up ziet er als volgt uit:

–    Angerfist (live)
–    Korsakoff
–    Outblast
–    Evil Activities (live)
–    Noize Suppressor (live)
–    Art of Fighters
–    Amnesys
–    Tha Playah
–    Predator
–    Javi Boss
–    Dyprax
–    Re-Style
–    Accelarator
–    Ophidian
–    Hellsystem
–    Exotane
Hosted by MC Syco.

TICKETS
Reeds aangeschafte tickets voor Masters of Hardcore – The Depths of Despair blijven gewoon geldig. Mocht je een ticket hebben aangeschaft voor de Ethias Arena op 5 november en kun je niet op de 26e in de Lotto Arena, neem dan contact op met clientcare@paylogic.nl of masters@artofdance.nl om je geld terug te krijgen.
Tickets voor 26 november in de Lotto Arena zijn verkrijgbaar via www.thedepthsofdespair.com, www.mastersofhardcore.com, www.artofdance.nl, www.bassevents.be , alle Primera shops, Fnac en Free Record Shops in België en Eventim in Duitsland. Voorbustours check je www.thedepthsofdespair.com .

MASTERS OF HARDCORE – THE DEPTHS OF DESPAIR
SATURDAY NOVEMBER 26TH
21:00-07:00
LOTTO ARENA
ANTWERPEN, BELGIUM
www.thedepthsofdespair.com

Date

21

September

2011

Share Your Thoughts