All news

Comments Comments

15th of February 2005

Dominator

Goed nieuws voor de hardcoreliefhebbers. Hun lange wachten wordt eindelijk beloond want deze zomer gaat het dan toch echt gebeuren… Nederland krijgt het eerste grootschalige hardcorefestival ter wereld met de veelzeggende naam Dominator! Er zijn twee mogelijke data (eind juli of begin augustus) en ook twee mogelijke locaties (die houden we nog even geheim), maar het is een kwestie van tijd voordat we daar meer informatie over hebben. Zeker is nu dat het doorgaat en met dat nieuws konden we niet wachten. Dat moest eruit…zodat elke rechtgeaarde liefhebber van een flink portie herrie beseft dat het er echt aan gaat komen!

Op Dominator sluiten drie toonaangevende organisaties een pact. Er komen dus drie moddervette stages voor Thunderdome, Masters of Hardcore en Houseqlassics. Die drie begrippen in de hardcorescene vormen de stevige pijlers van Dominator en wie deze namen even op zich laat inwerken weet wel dat die pijlers van gehard titanium zijn en niet zullen bezwijken onder de druk van de snoeiharde beats…

Dominator is een festival, maar je hoort er geen vrolijke deuntjes voor gevoelige zieltjes en lieftallige sprookjeselfjes die over het terrein wandelen zijn ook nergens te bekennen. Je zult er ook geen sushi- of champagnebarretjes zien waar men ‘hip’ kan doen. Niets van dat alles, Dominator draait om de muziek en de donkerste en meest duistere varianten in het bijzonder… Snoeihard beuken en rossen is het motto! Bijvoorbeeld in de Early Rave tent die als vierde grote area wordt opgezet en waar de klappers uit de roemruchte jaren medio negentig door de speakers denderen.

Het gaat dus echt gebeuren… 15 tot 20 duizend bezoekers op een puur hardcorefestival. Geen trancepubliek, geen clubpubliek, geen technopubliek, geen hardstylepubliek… enkel en alleen hardcoreliefhebbers onder elkaar die er een feest van gaan maken… en meer dan 70 DJ’s natuurlijk die hun platen nu al aan het slijpen zijn…

Valt er nog meer te vertellen? Stomme vraag! Maar we laten het even hierbij. Je weet nu dat het komt, dat is voldoende… meer info volgt.

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.