MASTERS OF HARDCORE

 

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: aanstaande zaterdag zal een nieuw hoofdstuk aan de Masters of Hardcore kronieken worden toegevoegd, wanneer het evenement voor het eerst naar België trekt. Klik hier voor de website van Masters of Hardcore – Symphony of Sins. Met de Ethias Arena in Hasselt hebben organisatoren Art of Dance en Bass Events de ultieme locatie voor ’s werelds meest toonaangevende hardcore evenement gevonden. De organisatoren maken de timetable bekend, hebben nieuws over gloednieuwe MOH merchandise en hebben zelfs voor de thuisblijvers zeer goed nieuws.

Op de website van het Masters of Hardcore – Symphony of Sins kun je veel informatie terugvinden, zoals de onlangs gedropte clip van het officiële anthem.  Maar een aantal zaken hebben de organisatoren voor het laatst bewaard. Art of Dance en Bass Events brengen je op de hoogte van het laatste nieuws.

TIMETABLE
Reikhalzend werd uitgekeken naar het moment dat de timetable voor Masters of Hardcore – Symphony of Sins werd vrijgegeven. Uit de timetable wordt ook direct een aantal opmerkelijke battles duidelijk, die tot op heden onbekend waren. Het spoorboekje voor Masters of Hardcore – Symphony of Sins ziet er als volgt uit:

21.00 – 22.00    Exotane
22.00 – 23.00    Nitrogenetics
23.00 – 00.00    Art of Fighters
00.00 – 00.30    Eastside Connection (live)
00.30 – 01.30    Korsakoff
01.30 – 01.35    The Stunned Guys & Amnesys present Symphony of Sins Anthem
01.35 – 02.00    Traxtorm Gangstaz Allied (live)
02.00 – 03.00    Outblast & Evil Activities
03.00 – 03.30    Noize Suppressor (live)
03.30 – 04.30    Tommyknocker & Amnesys
04.30 – 05.00    Angerfist ( live)
05.00 – 06.00    Dyprax
06.00 – 07.00    Unexist & Partyraiser
Hosted by          MC Tha Watcher

NIEUWE COMPILATIE & MERCHANDISE
Op Masters of Hardcore – Symphony of Sins zal de gloednieuwe MOH compilatie voor het eerst verkrijgbaar zijn. Deze dubbel-cd staat vol met gloednieuwe tracks van o.a. Angerfist, Outblast, Catscan, Korsakoff, Dyprax, Unexist en vele anderen. Natuurlijk vind je op deze dubbelaar ook het officiële anthem van The Stunned Guys & Amnesys terug. Daarnaast zal er bij de merchandise stand een gloednieuwe lijn aan kleding, caps en vele andere artikelen te koop zijn, waaronder het Masters of Hardcore – Symphony of Sins event-shirt!

HARDCORE RADIO
Voor de mensen die om onverklaarbare redenen niet aanwezig kunnen zijn bij het evenement, is er goed nieuws! Hardcore Radio zal gedurende de hele nacht live verslag doen van het evenement. Hardcore Radio hosts Profane, Mercenary en The Menace zullen je door de nacht leiden met alle actie vanaf het podium. Wil je meer informatie over de live-uitzending van Masters of Hardcore – Symphony of Sins op Hardcore Radio, check dan de komende dagen hun Facebook-pagina: www.facebook.com/hardcoreradio.

LOCKERS
In de Ethias Arena zijn uiteraard lockers aanwezig, waar jij je spullen in kunt opbergen.

ZERO TOLERANCE POLICY
Waar in Nederland het woord zero tolerance al behoorlijk serieus dient te worden genomen, raden de organisatoren met klem af om soft- en harddrugs mee te nemen naar het evenement. Dit is ten strengste verboden bij de Hasseltse autoriteiten.

MASTERS OF HARDCORE PODCAST
Maximaal opwarmen voor het evenement doe je met de derde Masters of Hardcore Podcast. Host Outblast brengt je gloednieuwe tracks die je absoluut gaat horen tijdens het evenement, maar heeft ook nieuws over aanstaande Masters of Hardcore events en twee exclusieve mixen van Drokz en Angerfist. De gratis podcast is hier te downloaden of via de iTunes Music Store.

VERVOER
Je kunt vanaf het station in Hasselt gratis met de bus naar de Ethias Arena. Check voor details de site van De Lijn. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Ethias Arena beschikbaar. Check voor de details de site van de locatie.

TICKETS
De kaartverkoop voor Masters of Hardcore – Symphony of Sins gaat net zo hard als een potentiële set van Unexist en Partyraiser, dus wees gewaarschuwd als je last minute besluit naar het event te gaan. Tickets voor Masters of Hardcore – Symphony of Sins zijn à € 39,50 excl. fee verkrijgbaar via www.artofdance.nl en meer dan 400 Primera winkels. Daarnaast kun je ook bij de voorverkoopkanalen van FNAC, Toff Music Turnhout, de Belgische Free Record Shops en het Duitse CTS-Eventim terecht. Voor georganiseerde busreizen naar Masters of Hardcore – Symphony of Sins check je http://www.eventtravel.nl of www.eventarea.be

Tickets aan de deur kosten €50,=

Tot zaterdag!   

Masters of Hardcore – Symphony of Sins
Zaterdag 6 november 2010
21.00 – 07.00 uur
Ethias Arena, Hasselt ( België)
www.symphonyofsins.com

Date

02

November

2010

Share Your Thoughts