Masters of Hardcore

 

De kaartverkoop van de eerste Belgische editie van Masters of Hardcore kende afgelopen zaterdag een vliegende start. Alle 500 beschikbare tickets met een gratis t-shirt en upgrade naar VIP waren binnen enkele uren uitverkocht.

Op 6 november organiseren Art of Dance en Bass Events samen de eerste editie van Masters of Hardcore op Belgische bodem in de Ethias arena te Hasselt. Uit de start van de kaartverkoop is gebleken dat de animo groot is. Normale en VIP tickets zijn vanaf nu gewoon verkrijgbaar via mastersofhardcore.com, bassevents.be, Fnac, Everntim, bij de Belgische Free Record Shops en de Nederlandse Primera vestigingen. Busreizen zijn te boeken bij Eventarea in Belgie en Eventtravel in Nederland.

Masters of Hardcore – Symphony of Sins
Zaterdag 6 november 2010
21:00-07:00
Ethias Arena Hasselt (B).

www.mastersofhardcore.com
www.bassevents.be
www.artofdance.nl

Date

28

June

2010

Share Your Thoughts