MASTERS OF HARDCORE

 

Het vijftienjarig jubileum van Masters of Hardcore is reden voor Art of Dance om flink uit te pakken. Dit jaar wordt voor het eerst gebruik gemaakt van de grootste hal in het complex, waardoor de mainstage een enorme uitbreiding krijgt qua dansvloercapaciteit. Daarnaast is de productie-afdeling druk bezig om ook met de shows alle eerdere edities te overtreffen. Gezien de line up is duidelijk dat Masters of Hardcore kiest voor veel live-acts. Heel bewust wordt er, naast alle bekende hardcore helden, eveneens ruimte op de podia vrij gemaakt voor de makers van de hardcore van vandaag, zodat zij hun sound op eigen wijze kunnen presenteren.

 
EXTRA CONTENT
Er zijn op de website talloze features te vinden. Zo kun je jouw groet aan Masters of Hardcore achterlaten in de ‘congratulations’-wall of fame. Hier zul jij je in het gezelschap bevinden van diverse top-DJ’s, die al eerder een felicitatie brachten aan Masters of Hardcore en ook van jouw mede-gabbers. Ook vind je op de website een groot interview terug met twee regelrechte Masters of Hardcore iconen. Zij gingen terug in de tijd en haalden herinneringen op aan de afgelopen vijftien jaar. Daarnaast vind je diverse wallpapers, screensavers, aftermovies, flyers en vele andere content terug op de website. Ook kun je alvast Masters of Hardcore merchandise bestellen om het vijftienjarig jubileum in stijl te vieren.
 
ANTHEM
Vorige week werd tijdens MOH Radio Live duidelijk wie het anthem van Masters of Hardcore – The Voice of Mayhem hebben geproduceerd. Na enkele aanwijzingen op Twitter, maakte Outblast bekend dat hij samen met Angerfist en MC Tha Watcher verantwoordelijk is voor de track “The Voice of Mayhem”. Binnenkort zal de track samen met Outblast & Angerfists “Delusion” als 83e Masters of Hardcore release verkrijgbaar zijn via www.hardtunes.com en kort daarna als vinyl verschijnen. De clip zal via de event-website te bekijken zijn, houd hiervoor de website van Masters of Hardcore – The Voice of Mayhem in de gaten.
 
Tickets voor Masters of Hardcore – The Voice of Mayhem zijn verkrijgbaar via www.artofdance.nl en meer dan vierhonderd Primera filialen.

Masters of Hardcore – 15 Years –  The Voice of Mayhem
Zaterdag 6 maart 2010
22.00 – 07.00 uur
Brabanthallen, Den Bosch

Date

01

February

2010

Share Your Thoughts