MASTERS OF HARDCORE

 

Op de events van Masters of Hardcore is er altijd ruimte geweest voor aanstormend dj talent en menig artiest heeft zich hierdoor in de kijker kunnen spelen. Natuurlijk zal hier altijd ruimte voor blijven, maar we weten dat er ook mensen zijn die zich meer richten op het produceren van muziek en geen of minder prioriteit bij het draaien leggen.

Masters of Hardcore en Red Bull dagen deze aanstormende talenten dan ook uit via een unieke contest! Speciaal voor het vijftienjarig bestaan van Masters of Hardcore wordt een dikke prijs weggeven voor de talenten die de volgende vijftien hardcore jaren zullen domineren.

Buiten een release op het Masters of Hardcore label, een gegarandeerde plek op ‘s-werelds best verkopende hardcore cd en een studio sessie met een vooraanstaande producer, ontvangt de winnaar een groots uitgebalanceerd studio pakket! Bovendien wordt het winnende nummer gepresenteerd op het vijftienjarig bestaan van Masters of Hardcore, 6 Maart in de Brabanthallen !!

Het pakket (mede mogelijk gemaakt wordt door I4-Muzique, Steinberg, Native-Instruments en M-Audio) bevat alles wat een aanstormend producer kan wensen:

Een volledig I4-Muzique PC computer systeem, een Steinberg Cubase 5 pakket, een M-Audio interface en een Native Instruments Komplete 6 bundel vormen de hoofdprijs waar menig producer van droomt!

Wil je kans maken op deze Masterprijs?
Stuur dan nu je demo met maximaal drie van je beste tracks naar: 
talent@mastersofhardcore.com
Lever je tracks aan in 320kbps MP3 of WAV formaat en vergezel deze met je personalia.
De winnaar wordt door een vakjury van Masters of Hardcore geselecteerd en ruim een week voor het evenement bekend gemaakt.

Masters of Hardcore -15 Years – The Voice Of Mayhem
6 maart 2010
Brabanthallen, Den Bosch
22.00 – 07.00 uur
www.artofdance.nl

Date

24

January

2010

Share Your Thoughts