MASTERS OF HARDCORE

 

Sinds de geboorte van Masters of Hardcore in 1995 heeft de hardste muziekstroming in de dance zich enorm ontwikkeld. De absolute piek halverwege de jaren ’90 werd gevolgd door een moeilijke periode, waarin de scene terug ging naar de basis: de muziek en haar trouwe volgelingen. Met passie en vol overgave groeide Masters of Hardcore uit tot een keurmerk voor de scene. De drang naar erkenning voor de hardcore scene resulteerde in een zoektocht naar de ultieme locatie voor een hardcore-evenement, waar alle facetten van hardcore volwaardig tot hun recht komen. Deze locatie werd in 2006 gevonden in Den Bosch. In 2010 biedt de Brabanthallen dan ook voor de vijfde keer onderdak aan de grootste happening van de hardste dance-stroming.

Naast de spectaculaire licht, laser en video shows, vooruitstrevende podium creaties en subliem geluid presenteerde Masters of Hardcore keer op keer het summum aan hardcore artiesten in haar line-ups. Voor het 15 jarig bestaan zal dan ook weer de absolute top een weg naar de stage vinden. Art of Dance programmeerde de belangrijkste iconen van de hardcore van de nineties, de grote helden van het heden en artiesten die ervoor zorgen dat we over vijftien jaar nog altijd sterk zullen staan.

Dit is de line-up voor Masters of Hardcore – The Voice Of Mayhem:
Live: Angerfist & Outblast
Live: Noize Suppressor
Live: Neophyte Records Allstars
Live: Endymion & Nosferatu
Amnesys
Charly Lownoise & Mental Theo
Ruffneck
Live: Ophidian
Stunned Guys
Paul Elstak
Promo
Live: The DJ Producer
Korsakoff
Predator
Bass-D & King Matthew
Darkraver
Unexist
Catscan
Live: Hardcore Blasters
Live: Art of Fighters
Tommyknocker 
Mad Dog
DaY-már
Partyraiser
Live: Shadowlands Terrorists
I:gor   
Tymon
Negative A
Drokz 
Akira
Dr. Rude
Live: The Destroyer
Live: Noisekick
Placid K
Re-Style
D-Spirit
Counterfeit
DJ Only
Live: Accelarator 
D-Saster
Live: Eastside Connection 
Terminal & Vavaculo
Nico & Tetta
Recype
Mercenary
The Menace
Prolaxx
Outrage
MC Tha Watcher
MC SYCO
MC Justice
MC Linez

Tickets voor Masters of Hardcore – The Voice Of Mayhem zijn verkrijgbaar via www.artofdance.nl en meer dan vierhonderd Primera winkels. Houd voor alle updates rond Masters of Hardcore – 15 Years –  The Voice Of Mayhem www.mastersofhardcore.com in de gaten!

Masters of Hardcore -15 Years –  The Voice Of Mayhem
6 maart 2010
Brabanthallen, Den Bosch
22.00 – 07.00 uur
www.artofdance.nl

 

Date

22

December

2009

Share Your Thoughts