MASTERS OF HARDCORE

 

Na het grote succes van 13 september 2008, vliegen de pk’s, BPM’s en decibellen je weer om de oren tijdens Lap 2. De TT-Hall biedt de hardcore liefhebber een ongekende geluidservaring en zal worden opgeschrikt door alleen de allerbeste hardcore. Organisator Art of Dance heeft enkele nieuwe facts voor je en laat je kennis maken met het anthem: “Pole Position” van Noize Suppressor!

ANTHEM
Het was een publiek geheim dat een Italiaanse artiest zich dit jaar mocht storten op het leveren van het anthem voor Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2. Met anderhalve week te gaan kan Art of Dance met trots bekend maken dat Noize Suppressor verantwoordelijk is voor “Pole Position”.
De energieke top-act schaart zich met dit anthem in een illuster rijtje van artiesten als Outblast, Bass-D & King Matthew, Catscan, DaY-már, Stunned Guys en Korsakoff: zij hadden allen ooit de eer om een anthem voor Masters of Hardcore te produceren. Samen met MC Da Mouth Of Madness heeft de DJ/ producer een duidelijk Noize Suppressor stempel gezet op het thema voor deze editie van Pole Position. Klik hier voor de website en volg de anthem button om de clip te downloaden!

NIEUWE MASTERS OF HARDCORE COMPILATIE
Een nieuwe Masters of Hardcore betekent natuurlijk ook een gloednieuw overzicht van de beste unreleased en actuele hardcoreklappers. De 28e Masters of Hardcore compilatie-cd kent twee cd’s met vele primeurs, grote hits van de dansvloer en meest duistere klanken die het daglicht niet verdragen. Natuurlijk hoor je “Pole Position ( Lap II Anthem)” terug, maar ook diverse samenwerkingen tussen grote artiesten als Outblast & Angerfist ( het fantastische “Delusion”), Predator & Hellsystem’s “Addicted To Violence” en Nosferatu & Mad Dog met hun “Lack Of Existenz”. Maar ook check je de gehele nieuwe EP van Re-Style, de langverwachte Ophidian remix van “Forgotten Moments” en nieuw werk van Korsakoff, DaY-már, DJ D, Masters of Ceremony en nog veel meer hardcorezwaargewichten. Deze dubbelaar met 36 van de beste hardcore-tracks van dit moment is op het evenement voor het eerst verkrijgbaar tegen een speciale prijs. Ga op het event dus naar de merchandise-stand en schaf die nieuwe Masters of Hardcore compilatie aan!

RADIOSPECIAL BIJ MOH RADIO LIVE
Dinsdag 3 november zal MOH Radio Live geheel in het teken staan van Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2. DJ’s Mercenary, The Menace, Only en MC Tha Watcher ontvangen diverse toppers die op het event zullen rocken. Zo zal in ieder geval Re-Style langskomen in de show. Mathijs Maas scoort momenteel enorm met zijn “Planetgroover” EP, die sinds de dag van de release de eerste drie plaatsen in de Hardtunes Top 10 bezet. Wie er verder langskomen? Dat hoor je dinsdagavond vanaf 19.00 uur. MOH Radio Live is elke dinsdag te beluisteren via Hardcore Radio. Klik hier voor de website van Hardcore Radio.

EVENT TRAVEL
Wil jij bij Masters of Hardcore genieten van de paardekrachten, maar zelf niet in je eigen auto richting de startgrid hoeven afreizen? Event Travel biedt je daar dé oplossing voor. Deze busreisorganisatie zet bussen in vanaf 165 verschillende vertreklocaties en zorgt voor een gegarandeerde heen- en terugreis. Daarnaast kun je bij Event Travel ook een combi-ticket aanschaffen voor zowel de busreis als je entree tot Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2. Kijk voor jouw persoonlijke prijsopgave op www.eventtravel.nl.

Tickets voor Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2 zijn à € 42,50 excl. fee verkrijgbaar via artofdance.nl, Ticketonline, Free Record Shops en meer dan vierhonderd Primera winkels. Ga voor meer informatie over het evenement naar de officiële event-website, of check www.artofdance.nl en www.mastersofhardcore.com.
 

Date

27

October

2009

Share Your Thoughts