MASTERS OF HARDCORE

 

De website heeft inmiddels groen licht gekregen: klik hier voor de website. Nu de VIP-tickets al volledig uitverkocht zijn, kan Art of Dance ook het deelnemersveld bekendmaken van de coureurs die zich opmaken voor Lap 2!

Met de TT-Hall in Assen is de hardcorescene een nieuwe droomlocatie rijker. De ligging aan het circuit zorgt ervoor dat niet alleen de motoren van diverse Grand Prix’s voluit kunnen brullen, ook bij Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2 zullen oordoppen geen overbodige luxe zijn. Bassen dreunden zelden zo hard door op je borstkas als in de TT-Hall! Check hier de aftermovie van Masters of Hardcore – Pole Position 2008.

Maar wie zijn dan de uitverkorenen om deze fantastische locatie te rocken? Art of Dance koos voor een deelnemersveld waar ervaren rotten in het vak en de meest veelbelovende talenten letterlijk en figuurlijk voor een ideale mix van hardcore zullen zorgen. Ook voor deze editie van Masters of Hardcore – Pole Position is gekozen voor een programmering met louter DJ-battles en twee absolute top live-acts. De line-up voor Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2 ziet er als volgt uit:

•    Noize Suppressor vs. Vince
•    Tommyknocker vs. Amnesys
•    Outblast vs. Angerfist
•    Partyraiser vs. DaY-már
•    Korsakoff vs. The Viper
•    Predator vs. Hellsystem
•    T-Junction vs. Re-Style
•    Mad Dog vs. Catscan
•    Nitrogenetics vs. DJ D
•    Art of Fighters ( live)
•    Ophidian ( live)
Hosted by MC Syco & MC Tha Watcher

Op de website van Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2 kun je naast de volledige line-up van het evenement ook verschillende features terugvinden. Check bijvoorbeeld de reportage die door het programma “Spuiten en Slikken” werd opgenomen tijdens de eerste editie van Masters of Hardcore – Pole Position, een exclusieve screensaver, een tweetal wallpapers en de aftermovie van vorig jaar. Ook zal binnenkort via deze website het anthem voor Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2 te downloaden zijn. Binnenkort zal meer bekend worden over het anthem.

Wil je meer informatie over Masters of Hardcore, check dan de officiële website. Deze kun je hier terugvinden. Tickets voor Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2 in de geluidstempel van Assen zijn à € 42,50 excl. fee verkrijgbaar via www.artofdance.nl, maar ook via Ticketonline, Paylogic, alle Free Record Shops en de Primera winkels. Daarnaast biedt Event Travel je de mogelijkheid aan om een combiticket aan te schaffen inclusief busreis naar Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2. Ga voor jouw prijsopgave naar www.eventtravel.nl

Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2
Zaterdag 7 november 2009
TT-Hall, Assen
22.00 – 07.00 uur
www.artofdance.nl
www.mastersofhardcore.com

 

Date

06

September

2009

Share Your Thoughts