MASTERS OF HARDCORE

 

Klik hier voor de trailer.

Na een fantastische eerste editie van Masters of Hardcore – Pole Position in de TT-Hall van Assen, kon een vervolg niet uitblijven. De locatie bleek een enorme aanwinst te zijn voor de hardcorescene, niet in de laatste plaats door een ongelooflijk goed en hard geluid. Art of Dance kan daarom met grote trots bekend maken dat op zaterdag 7 november er opnieuw een overload aan paardenkrachten wordt gepresenteerd in deze nieuwe tempel voor hardcore-liefhebbers. Masters of Hardcore – Pole Position gaat zijn tweede ronde in en presenteert de trailer die het evenement haar naam eer aan doet!

Wil je een goed beeld krijgen van de locatie, dan raadt Art of Dance je aan om de aftermovie van Masters of Hardcore – Pole Position 2008 te checken. Klik hier voor de video van de vorige editie!

Zoals je gewend bent van Masters of Hardcore evenementen, ligt ook deze keer voor de snelle beslissers een dikke beloning klaar. Zaterdag 8 augustus start de kaartverkoop voor Masters of Hardcore – Pole Position Lap 2. Zorg ervoor dat jij vanaf 10.00 uur paraat zit achter je computer, want de eerste 500 tickets die verkocht worden via de website van Art of Dance krijgen een upgrade naar een VIP-ticket! Je krijgt hiermee toegang tot het VIP-deck en een exclusief VIP T-shirt! Zorg ervoor dat jij dus op de voorste startrij staat wanneer de lichten op groen gaan en de kaartverkoop begint….

Masters of Hardcore – Pole Position | Lap 2
Zaterdag 7 november 2009
TT-Hall, Assen
22.00 – 07.00 uur
http://www.mastersofhardcore.com

Date

02

August

2009

Share Your Thoughts