MASTERS OF HARDCORE

 

BLUETOOTH
Zaterdag opent Masters of Hardcore om 22.00 uur de poorten van de Brabanthallen, waarna je tot 7.00 uur los kunt gaan in vijf verschillende area’s. Om je maximaal te kunnen voorzien van informatie, kun je geheel kosteloos gebruik maken van bluetooth informatie. Zet de bluetooth-functie van je mobiele telefoon aan en je ontvangt de timetable, plattegrond, weersverwachtingen voor de terugreis en informatie over volgende evenementen op jouw telefoon! Je hoeft dus niets meer uit te printen of moeilijk te doen met verloren plattegrondjes. In het kader van de ontwikkelingen in de toekomst, zal dit systeem jou de hele nacht voorzien van deze broodnodige informatie. Let op: dit is géén abonnement, je krijgt na het evenement helemaal niets meer toegestuurd en je telefoonnummer zal niet onthouden worden. Een unieke nieuwe feature op Masters of Hardcore!


TIMETABLE & PLATTEGROND

Klik hier om de timetable te downloaden.

Klik hier om de plattegrond te downloaden.


MASTERS OF HARDCORE CD
Tijdens Masters Of Hardcore zal de gloednieuwe dubbel-cd gepresenteerd worden. Chapter XXVII staat zoals gebruikelijk bomvol nieuw materiaal wat de komende tijd de hardcore dansvloer zal domineren. Vanaf 3.00 uur kun je de cd laten beschrijven met de handtekeningen van Outblast, Korsakoff, Angerfist, Predator en vele anderen tijdens diverse signeersessies bij de merchandise stand.


MERCHANDISE
Bij de merchandise stand vind je exclusief de nieuwste Masters of Hardcore artikelen. Zoals het partyshirt, diverse nieuwe MOH T-shirts en vesten en de nieuwe Angerfist artikelen.


DVD EN BLU-RAY
Ook na het evenement houdt Art of Dance oog voor de toekomst. Daarom zal de registratie niet alleen op DVD, maar ook op Blu-ray worden uitgebracht. Voor meer informatie over de releasedatum van deze dragers check je met regelmaat de website van Masters of Hardcore: http://www.mastersofhardcore.com.


HARDCORE RADIO
Kun jij om onverklaarbare reden niet aanwezig zijn bij Masters of Hardcore – Design The Future, dan is er goed nieuws: Hardcore Radio zal de hele nacht het evenement live uitzenden vanuit de Brabanthallen! Van 22.00 uur tot 07.00 uur check je het grootste hardcore indoor spektakel ter wereld via http://www.hardcoreradio.nl. Maar dat is nog lang niet alles. Vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur zal de MOH Radio Live-crew je maximaal opwarmen voor Masters of Hardcore – Design The Future: DJ’s Mercenary, The Menace & Only ontvangen verschillende DJ’s die zullen optreden.


EXTRA DESIGN
Wil je alvast warmlopen voor Masters of Hardcore en weten hoe enkele toppers van de mainstage denken over het feest, check dan beslist het interview dat Masters of Hardcore had met niemand minder dan Outblast, Korsakoff, Lady Dana en The Viper. Deel 1 van het interview is al beschikbaar en hier terug te vinden. Deel 2 zal aanstaande woensdag worden vrijgegeven, en zal eveneens op de website van Masters of Hardcore te lezen zijn.
Vergeet na afloop van het feest ook zeker niet het gloednieuwe Masters Magazine mee te nemen. In dit bijna 50 pagina’s dikke magazine vind je heel veel informatie terug over aanstaande evenementen, interviews met grote artiesten en kun je alvast je partyagenda ‘designen’.


KAARTVERKOOP
Omdat de verwachting is dat het evenement eerder uitverkocht is dan normaal, zal er zeker geen deurverkoop plaatsvinden. Je bent bij deze gewaarschuwd.
De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij de website van Art of Dance, maar ook via Ticketonline, Paylogic en alle winkels van Free Record Shop en Primera.


VERVOER
Het adres:
Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK  Den Bosch Nederland
De routebeschrijving:
Volg de ANWB-borden ‘Brabanthallen’ vanaf de A2 en de A59.


PARKEREN
De Brabanthallen van Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid. Bij aankomst word je door de parkeerwachters naar je plek gewezen.


OPENBAAR VERVOER
Kijk op: http://www.ns.nl
Het NS station van ‘s-Hertogenbosch ligt op 10 minuten loopafstand van de Brabanthallen.


LEGITIMATIE
Masters of Hardcore – Design The Future is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Neem je legitimatie mee: er kan gecontroleerd worden op leeftijd.

CAMERA’S
Het is toegestaan digitale camera’s mee te nemen. Grote professionele camera’s en videocamera’s zijn helaas niet toegestaan.


KLUISJES
Er zijn kluisjes aanwezig op het evenement. Deze kluisjes zijn tijdens het evenement ook bereikbaar.


KLEDINGVOORSCHRIFTEN
Kisten met witte en/of rode veters, geruite blouse, bretels en/of opgerolde broekspijpen zijn niet toegestaan. Uiteraard zijn racistische uitingen verboden. Ook geen rood-wit-blauw. Pogo is NIET toegestaan. Don’t dress up like a fucking wazi, you will be refused at the door …
Party people only!!!


DRUGSBELEID
Er wordt een zero-tolerance beleid gevoerd, ook softdrugs voor eigen gebruik zijn daarom niet toegestaan.

 

It is not enough to understand, or see clearly.
The future will be shaped in the arena of musical activity by the chosen ones willing to commit their minds and bodies to the task.
Rebels in the past, heroes in the present, conquerors of the future.

Masters of Hardcore
 

Date

01

March

2009

Share Your Thoughts