Masters Of Hardcore

 

Voor de vierde keer op rij zullen de Brabanthallen in Den Bosch worden bestormd door een massa van tienduizenden hardcore liefhebbers, die deel zullen uitmaken van het grootste hardcore-evenement ter wereld. Art of Dance presenteert met grote trots de line-up van Masters Of Hardcore – Design The Future.


Bekijk hier de trailer.


Zoals de subtitel van het evenement doet vermoeden, biedt Masters of Hardcore tijdens deze editie de mannen en vrouwen die hun stempel op de toekomst van hardcore zullen drukken, het grootst mogelijke podium om zich te presenteren. Naast de gevestigde orde uit heden en verleden, krijgt een aanstormende groep van artiesten dit jaar meer dan ooit de kans om de toekomst visie op hardcore weer te geven. Naast een mainstage met class A hardcore artiesten, zeer interessante dj-battles en oorverdovende live-performances, zullen er naast een early hardcore-stage en een industrial-area nog twee podia worden gevuld met de beste artiesten die de komende jaren de hardcore scene zullen domineren.


De line-up van Masters Of Hardcore – Design The Future ziet er als volgt uit:


Outblast vs The Viper
Angerfist
Evil Activities
Korsakoff vs Lady Dana
Neophyte
Noize Suppressor
Radium
Unexist
DaY-mar
T-Junction
Amnesys
Tha Playah
Outside Agency
Stormtrooper
Tommyknocker vs Mad Dog
Dyewitness
MC Villain
Drokz vs Akira
Dr. Rude
Manu le Malin
DJ Paul vs DJ Panic
Predator
Stunned Guys
Catscan
D-Spirit vs Sceletor
Endymion & Ophidian
The Master Class (Bass-d & Vince & Darkraver)
Tomcat & Rudeboy
D-Saster
MC Linez
Negative A
Art of Fighters
J.D.A.
Nico & Tetta
Offensive
Pavo
Tango & Cash
MC Syco
The Beat Controller
The Destroyer
Anime
Noisekick
The Menace vs Reflect
D-Jackal
Rotterdam Terror Corps
X-Factor DJ Team
OCD vs The Beast
Mercenary vs Redemption
MC Justice
Crucifier vs Recype
Vahg
MC Tha Watcher
Nexes
Dione

Kaarten voor Masters of Hardcore – Design The Future zijn à €45,- excl. fee verkrijgbaar via de ticketportal van Art Of Dance: http://tickets.artofdance.nl. Daarnaast kun je terecht bij alle voorverkooppunten van Ticketonline, Paylogic, FNAC, Free Record Shop en Primera. De VIP-kaarten voor Masters Of Hardcore waren binnen één uur uitverkocht, en de kaartverkoop gaat hard. Wil je deel uitmaken van het grootste hardcore spektakel ter wereld, dan raadt de organisatie je aan niet te lang te wachten met de aankoop van je tickets.


Voor meer informatie surf je naar http://www.artofdance.nl en http://www.mastersofhardcore.com.


It is not enough to understand, or see clearly,
The future will be shaped in the arena of musical activity by the chosen ones willing to commit their minds and bodies to the task.
Rebels in the past, heroes in the present, conquerors of the future.

Masters of hardcore

 

Date

22

December

2008

Share Your Thoughts