Syndicate – Ambassadors in harder styles

 

Aanstaande zaterdag 4 Oktober zal de legendarische Westfalenhallen in Dortmund uit zijn voegen barsten, als een massa liefhebbers van harde stijlen zich verzamelen om los te gaan op de oorverdovende hardcore, hardtechno en hardstyle. Bij onze overburen heeft de hardcore inmiddels de harten van het uitgaanspubliek gestolen. Niet voor niks host Masters of Hardcore de grote zaal van Syndicate!


Daarnaast is ook de hardtechno line up van hoogstaand niveau. De meester Sven Wittekind voert het hardtechno battelion aan en in deze area vind je maarliefst drie vette hardtechno live optredens.


Tot slot mag de hardstyle area niet ontbreken. Een breed gezelschap van internationale toppers staat hier zijn mannetje, waaronder Tatanka, Noisecontroller en Luna.

Hieronder vind je de laatste info:


CD
Als je alvast van een voorproefje wilt genieten, check dan de Syndicate driedubbel cd, waar elke area op vertegenwoordigt is. Deze is 2 oktober te verkrijgen via de website www.syndicate-festival.de en bevat mixen van o.a. Outblast vs Korsakoff en Kold Konexion.


Timetable
Voor de timetable van Syndicate klik hier


Floorplan
Voor het floorplan klik hier


Tickets
Tickets voor Syndicate zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels, Free Record Shops, www.ticketonline.nl , www.paylogic.nl , en http://tickets.artofdance.nl voor 39 euro (ex.fee).


Garderobe
Er is een garderobe aanwezig in de Westfalenhallen, maar er zijn geen kluisjes. De garderobe vind je verspreid door de ring om de grote hal heen.


Roken
Net als in Nederland is het in Duitsland niet toegestaan te roken, behalve in de rookruimte.


Cameras
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera’s met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is niet toegestaan.


Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.


Vervoer
Voor de bezoekers die per auto komen is er ruime parkeergelegenheid bij de Westfalenhallen. Volg de borden richting Dortmund en daarna de borden met “Westfalenhallen”.
Bezoekers die met de trein komen, kunnen vanaf station Dortmund te voet naar de Westfalenhallen. Die ligt op slechts enkele minuten lopen.
Voor bezoekers die zich graag per bus laten rijden, adviseren wij contact op te nemen met eventtravel via www.eventtravel.nl . Uit meer dan 140 opstapplaatsen kan je naar Syndicate toe.


Syndicate  Ambassadors in harder styles
Zaterdag 4 oktober 2008
Westfalenhallen, Dortmund
20.00 uur – 07.00 uur
http://www.syndicate-festival.de

 

Date

29

September

2008

Share Your Thoughts