DJ J.D.A.

 

Deze club heeft zich al lang en breed bewezen als perfect decor voor spijkerharde avonden, dus het is niet vreemd dat de razendpopulaire Leon Hoeks heeft gekozen voor de winnaar van talloze awards voor haar club.


Nu is al enige tijd bekend dat het evenement aanstaande is, maar eindelijk kan de line-up voor Voel Je Die Bass Party bekend worden gemaakt. Dit zijn de soldaten die J.D.A. heeft uitverkoren om je die bass te laten voelen:

 • J.D.A.
 • Nosferatu
 • Angerfist
 • Evil Activities
 • Vince
 • The Viper
 • Outblast
 • Paul Elstak
 • Mad Dog
 • Headbanger
 • Redemption
 • Dione
 • Bass-D
 • Affix
 • Hosted by MC Syco


Tevens is de trailer van Voel Je Die Bass Party online! Klik hier.


Kaarten voor J.D.A. presents Voel Je Die Bass Party zijn verkrijgbaar à €15 bij alle bekende voorverkooppunten van Ticketbox en natuurlijk via Art of Dance haar eigen ticketportal: http://tickets.artofdance.nl. Een relatief goedkoop avondje hakken met louter toppers uit de hardcore dus!


Voel jij die bass al? Zo niet, dan zeker op 20 juni!

Date

19

May

2008

Share Your Thoughts