Angerfist

 

Het publiek ziet dat ook en heeft Angerfist inmiddels in haar hardcore hart gesloten. Op 29 Maart zal Angerfist dan ook alles op alles zetten om een dijk van een evenement te presenteren aan de trouwe achterban. De live show van Angerfist bevat natuurlijk de primeurs van het nieuwe album, maar speciaal voor de fans van het eerste uur zullen ook de knallers van het begin van de Angerfist epos niet ontbreken.


Onze reporter heeft zijn best gedaan om de mannen van Angerfist eens stevig aan de kaak te voelen.  Angerfist geeft normaal gesproken geen interviews, maar toch zijn we doorgedrongen tot het Angerfist domein en hebben ze voor eenmaal een uitzondering gemaakt.


Check het interview hier.

Date

03

maart

2008

Share Your Thoughts

Tickets

Masters of Hardcore – The Skull Dynasty

Free Festival 2017

Dominator 2017

AIRFORCE Festival 2017

CLOSE
Newsletter
 

CLOSE
Tickets

Masters of Hardcore – The Skull Dynasty

Free Festival 2017

Dominator 2017

AIRFORCE Festival 2017

CLOSE
Join The Masters of Hardcore Rebellion

 

Sign in with your favorite account.

Or Create a Masters of Hardcore Account

 

 

CLOSE
Tickets
CLOSE