Masters of Hardcore

 

Het productieteam draait momenteel overuren om ervoor te zorgen dat het op 10 Februari aan niks zal ontbreken en iedereen ook maximaal de beest zal kunnen uithangen. Zoals je van Masters of Hardcore gewend bent, draait het daarbij om een totale en optimale beleving van hardcore. De afgelopen edities hebben dit qua productie en showelementen al bewezen, waardoor de uitdaging des de groter is om met het aankomende evenement het verleden te overtreffen.

De deejays, de crew, de crowd (waarbij we weer mogen rekenen op een behoorlijke internationale achterban van Italianen, Duitsers, Fransen, Belgen en zelfs Japanners), iedereen leeft toe naar het grootste hardcore evenement ter wereld. En dat is niet voor niks…

Een voor de dance events uniek en gigantisch videoscherm met een breedte van 56 (!) meter, een sublieme lasershow van ontelbare laserstralen, bewegende podium delen en natuurlijk het dikke soundsysteem dat bij de vorige editie niets dan lof kreeg, zullen bijdragen tot een editie van Masters die zijn weerga niet kent.

De timetable zal in de week voor het evenement bekend worden gemaakt en deze is tevens bij de ingang te verkrijgen op flyerformaat, samen met een handige plattegrond.
Er zal ook een merchandise-stand van Rige aanwezig zijn met exclusieve merchandise, die alleen op het evenement zelf te koop zal zijn. Uiteraard kan je de nieuwe Masters of Hardcore dubbelcd ook verwachten.

Check voor een compleet overzicht van de meer dan vijfenveertig artiesten tellende line up de digi-flyer hier.

Presale info:
Nederland: Alle voorverkooppunten van de Ticketbox, waaronder alle Free recordshops.
Belgie: FNAC voorverkooppunten
Germany: Eventim.de
Swiss: Promo-sprint.ch
Italy: RND-Promotion

E-tickets: http://tickets.artofdance.nl
Online: http://shop.mastersofhardcore.com

Tip:
Online kaarten kopen kan je aardig wat besparen … Er zijn E-tickets beschikbaar op de art of dance website, waarbij je slechts 2,50 E presale fee betaald per bestelling (dus ongeacht het aantal kaarten).

Busreizen
Uiteraard organiseert Event-travel busdiensten vanuit meer dan 140 opstap-plaatsen in Nederland. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om je reis, want je wordt keurig voor de deur van de Brabanthallen gedropt en opgehaald. Je kan een apart buskaartje kopen of een combi-ticket nemen. Kijk voor meer informatie op www.eventtravel.nl.

Masters of Hardcore
Raise Cain
Zaterdag 10 Februari 2007
Brabanthallen Den Bosch
22.00

Date

24

January

2007

Share Your Thoughts