DJ Outblast de grens over!

 

Met een aantal kleinere club optredens in steden als Adelaide en Brisbane zal hij zijn tour door Australie afsluiten op de monster party “The Prophecy” in de Superdome te Sydney.

De Superdome is een enorme en unieke evenementen locatie waar normaliter grote concerten worden gegeven, ditmaal dus een dance evenement waar duizenden Australische freakz kennis gaan maken met de hardcore sound uit Nederland!

Helaas is door deze tour zijn booking op Mania in Beesd onmogelijk.

Outblast: “Ik vind de Mania feesten altijd erg cool en vind het ook erg jammer dat ik er deze keer niet bij kan zijn. Toen dit aanbod uit Australie kwam kon ik dat niet afslaan, ik heb met de organisatie van Mania een passende oplossing gevonden.”
“Australie was een land dat nog op mijn verlanglijstje stond, nu ik mag optreden in de Superdome kan het helemaal niet meer stuk. Gelukkig ben ik precies op tijd terug voor het feest waar ik ook al maanden naar uit kijk, Masters of Hardcore in de Westfalen hal!”.

Date

19

September

2005

Share Your Thoughts